Sisaruudesta voimaa ja inspiraatiota

ANU PENSOLA

Anu on sipoolainen kuvataiteilija, kuvittaja ja tarinoitsija.

Luonto, eläimet, unet ja tarinat inspiroivat Anua, joka asuu pienellä maatilalla Sipoon Paippisissa. Omalla tilalla Anu hoitaa lampaita, kanoja, pupuja, kissoja ja koiria. Pientilansa lampaiden villat hän kehräyttää langaksi ja värjää ne luonnosta löytyvillä kasviväreillä.  

”Metsästä saan voimaa, mielenrauhaa ja inspiraatiota, joka muuttuu kuviksi ja tarinoiksi, jotka heräävät eloon.”

 

 

RASALIINA SEPPÄLÄ

Rasaliina on vantaalainen kuvataiteilija, kuvittaja ja tarinankertoja.

Rasaliina näkee taikaa ja mielikuvituseläimiä yllättävissäkin paikoissa. Tarinankertojan mieli kehittää jatkuvasti uusia maailmoja, joiden asukkaat saattavat lymyillä ihan tavallisen kodin komeron uumenissa tai pienen puutarhan pensaiden alla piilossa.

”Inspiroidun pienistä asioista: väreistä, valon leikistä pinnoilla ja erityisesti luonto antaa minulle loputtomasti ideoita.”

 

 

Olemme siis siskokset. Se tekee meistä uskomattoman luovan tiimin, joka toimii kuin kaksi mieltä olisi laitettu yhteen pakettiin. Yhteinen, pitkä historiamme, kiinnostuksemme luontoon, eläimiin ja mielikuvitusmaailmoihin sekä samankaltainen, nopea ajatustyö on voimavaramme, josta ammennamme kuvia ja tarinoita.

Työskentelemme tiiminä, suunnittelemme, kirjoitamme ja kuvitamme yhdessä. Työnjako vaihtelee ja nautimme siitä että voimme yhdessä kokeilla ja leikitellä ideoilla, hahmoilla ja tarinoilla.

Olemme molemmat äitejä, ja pidämme tärkeänä sitä, että lapsille luetaan paljon, touhutaan yhdessä luovuutta kehittäen ja pidetään yllä lapsuuden suurinta voimaa, mielikuvitusta.